PhotoPlog

Go Back   PhotoPlog > PhotoPlog Lite > Troubleshooting & Problems
Screens Demo Purchase Download Register

Reply
Attention: Last reply in this thread was more than 8 Years ago
 
Thread Tools
  #1  
Old 11-17-2009, 09:44 PM
Tester1234 Tester1234 is offline
Green Plog
 
Join Date: Nov 2009
Posts: 3
Gallery: 0
Comments: 0
Default The requested URL /photoplog/upload.php was not found on this server.

Why??

All permissions are set correctly and the files are there.

The main page shows up, but when I click upload i get that link.
Reply With Quote
  #2  
Old 11-19-2009, 04:45 PM
Morgan's Avatar
Morgan Morgan is offline
Head Plog
Admin
 
Join Date: Dec 2005
Posts: 5,324
Gallery: 10
Comments: 25
Default

If you are getting a 404 message, then double check that the files were uploaded correctly.
__________________
Please use the forums for support, feature requests, and similar such things. Support does not include custom code, custom template edits, or third-party modifications. PMs and emails to me should be for private information only, such as login information. If you PM or email me a support question, chances are good that I'll ignore it. Thanks.
While the work or play is on, it is a lot of fun if while you are doing one you don't constantly feel that you ought to be doing the other. -- Franklin Pierce Adams
Reply With Quote
Reply

« Previous Thread | Next Thread »
Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Blank page when I submit an upload - upload.php anderow Troubleshooting & Problems 1 10-15-2009 01:05 AM
upload to a different server? anarchoi Pre-Sale Questions 1 06-02-2007 04:03 AM


All times are GMT. The time now is 12:51 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.5
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.