PhotoPlog

Go Back   PhotoPlog > PhotoPlog Lite > Troubleshooting & Problems
Screens Demo Purchase Download Register

Reply
Attention: Last reply in this thread was more than 5 Years ago
 
Thread Tools
  #1  
Old 04-25-2011, 12:40 AM
gadjimcraj gadjimcraj is offline
Green Plog
 
Join Date: Apr 2011
Posts: 2
Gallery: 0
Comments: 0
Default No navigation links

I have just installed photoplog on my site and have it working as far as I can tell, however I have set up all the usergroup permissions but when I go to the gallery, I am unable to do anything except view new uploads. I cannot upload images, edit my mages, anything.

Im running vb 4 if that helps, but thanks in advance for any help!
Reply With Quote
  #2  
Old 04-26-2011, 09:20 PM
gadjimcraj gadjimcraj is offline
Green Plog
 
Join Date: Apr 2011
Posts: 2
Gallery: 0
Comments: 0
Default

Just to add an update to this, I have tested it on a clean vb 4.1.3 install and if works perfectly, but when I go to put it on my live site, it doesn't work...

Strange lol
Reply With Quote
  #3  
Old 12-18-2011, 09:52 PM
joggele joggele is offline
Green Plog
 
Join Date: Oct 2006
Location: Stuttgart, Germany
Posts: 1
Gallery: 0
Comments: 0
Default

Hello,

I have the same problem! If I click PhotoPlog, the I can only see "Newest Uploads" and "Most views".

What's the problem?


regards
Juergen
Reply With Quote
  #4  
Old 02-11-2012, 09:04 PM
mallyord mallyord is offline
Green Plog
 
Join Date: Mar 2008
Posts: 5
Gallery: 0
Comments: 0
Default

Me too, I can't see how to upload
Reply With Quote
Reply

« Previous Thread | Next Thread »
Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT. The time now is 06:12 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.5
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.