PhotoPlog

Go Back   PhotoPlog > PhotoPlog Lite > Troubleshooting & Problems
Screens Demo Purchase Download Register

Reply
Attention: Last reply in this thread was more than 10 Years ago
 
Thread Tools
  #1  
Old 01-19-2008, 12:41 AM
AussieHolden AussieHolden is offline
Green Plog
 
Join Date: Jan 2008
Posts: 2
Gallery: 0
Comments: 0
Default PhotoPlog Installed But Not Visable

I installed your PhotoPlog Lite to my new site everything went fine settings and all BUT once it was installed I can not see it visable on the forum anywhere what has gone wrong ?

www.aussieholden.com/forum2

Last edited by AussieHolden; 01-19-2008 at 12:48 AM..
Reply With Quote
  #2  
Old 01-19-2008, 02:10 PM
AussieHolden AussieHolden is offline
Green Plog
 
Join Date: Jan 2008
Posts: 2
Gallery: 0
Comments: 0
Default

No Problems I have manged to add Menu Links on the QuickLinks dropdown options.

Might be a good idea to add this in future so we don't need to do this manually.
Reply With Quote
Reply

« Previous Thread | Next Thread »
Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Error having installed photoplog lite Ollie8557 Troubleshooting & Problems 3 05-31-2009 08:41 PM
Installed Photoplog and now i have a login problem MaxBentum13 Troubleshooting & Problems 16 12-26-2008 03:39 AM
Photoplog correctly installed, but nothing changed goodman_2020 Troubleshooting & Problems 19 08-15-2007 02:15 PM


All times are GMT. The time now is 09:14 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.5
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.