PhotoPlog

Go Back   PhotoPlog > PhotoPlog Lite > Troubleshooting & Problems
Screens Demo Purchase Download Register

Reply
Attention: Last reply in this thread was more than 9 Years ago
 
Thread Tools
  #1  
Old 09-01-2008, 11:31 PM
ched999uk ched999uk is offline
Green Plog
 
Join Date: Sep 2008
Posts: 2
Gallery: 0
Comments: 0
Default Error message, cant access PhotoPlog Lite

I have an error message below when I try and access my Photolog Lite directory.
--------------------------------
Warning: require_once(./global.php) [function.require-once]: failed to open stream: No such file or directory in /home/ched999/public_html/blackpoolweb/forum/photoplog/settings.php on line 93

Fatal error: require_once() [function.require]: Failed opening required './global.php' (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/ched999/public_html/blackpoolweb/forum/photoplog/settings.php on line 93
-------------------------------
I have tried the http://www.photoplog.com/forum/showthread.php?t=1725 and that cured my first error but now I have the above error any ideas?

Thanks.
Reply With Quote
  #2  
Old 09-02-2008, 02:44 PM
Morgan's Avatar
Morgan Morgan is offline
Head Plog
Admin
 
Join Date: Dec 2005
Posts: 5,324
Gallery: 10
Comments: 25
Default

Looks like the path you set in the PhotoPlog config file is still incorrect. Try:
Code:
Content visible to registered users only.
__________________
Please use the forums for support, feature requests, and similar such things. Support does not include custom code, custom template edits, or third-party modifications. PMs and emails to me should be for private information only, such as login information. If you PM or email me a support question, chances are good that I'll ignore it. Thanks.
While the work or play is on, it is a lot of fun if while you are doing one you don't constantly feel that you ought to be doing the other. -- Franklin Pierce Adams
Reply With Quote
  #3  
Old 09-02-2008, 04:08 PM
ched999uk ched999uk is offline
Green Plog
 
Join Date: Sep 2008
Posts: 2
Gallery: 0
Comments: 0
Default

Perfect. Thanks very much. All sorted up and running now. Thanks.
Reply With Quote
Reply

« Previous Thread | Next Thread »
Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Photoplog Lite error blacura Troubleshooting & Problems 1 09-11-2009 03:17 AM
Error having installed photoplog lite Ollie8557 Troubleshooting & Problems 3 05-31-2009 09:41 PM
I have Photoplog Lite but with database error? Moes Troubleshooting & Problems 3 01-17-2008 11:10 PM
[Closed via Lite v.2.0.3] Message not displaying nicedreams Bugs & Issues Tracker 2 03-21-2006 05:05 PM


All times are GMT. The time now is 05:30 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.5
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.