PhotoPlog

Go Back   PhotoPlog > PhotoPlog.com > Feedback & Suggestions
Screens Demo Purchase Download Register

Reply
Attention: Last reply in this thread was more than 8 Years ago
 
Thread Tools
  #1  
Old 10-13-2009, 09:00 PM
morris2003 morris2003 is offline
Green Plog
 
Join Date: Jun 2008
Posts: 9
Gallery: 0
Comments: 0
Default NavCP Link

In your release, you use this code for the link in the AdminCP
Code:
Content visible to registered users only.
but in most server the link appears: options.php?do=optionsdogroup=photoplog1 and not work...

If you use this
Code:
Content visible to registered users only.
the link work: options.php?do=options&dogroup=photoplog1

Reply With Quote
  #2  
Old 10-14-2009, 04:03 PM
Morgan's Avatar
Morgan Morgan is offline
Head Plog
Admin
 
Join Date: Dec 2005
Posts: 5,324
Gallery: 10
Comments: 25
Default

Probably why it occurs: http://www.photoplog.com/forum/showp...7&postcount=25

The posted workaround: http://www.photoplog.com/forum/showp...2&postcount=27
__________________
Please use the forums for support, feature requests, and similar such things. Support does not include custom code, custom template edits, or third-party modifications. PMs and emails to me should be for private information only, such as login information. If you PM or email me a support question, chances are good that I'll ignore it. Thanks.
While the work or play is on, it is a lot of fun if while you are doing one you don't constantly feel that you ought to be doing the other. -- Franklin Pierce Adams
Reply With Quote
Reply

« Previous Thread | Next Thread »
Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT. The time now is 12:51 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.5
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.