PhotoPlog

Go Back   PhotoPlog > PhotoPlog Lite > Troubleshooting & Problems
Screens Demo Purchase Download Register

Reply
Attention: Last reply in this thread was more than 7 Years ago
 
Thread Tools
  #1  
Old 03-02-2010, 01:32 AM
JoeZ JoeZ is offline
Green Plog
 
Join Date: Feb 2007
Posts: 9
Gallery: 0
Comments: 0
Default Not logged in

I've had photoplog installed for over a year and working fine. I just recently started getting complaints that when a user that is logged in tries to access the galleries, they are asked to log in again.

In addition, I no longer see photoplog in the admin backend. I've already read the sticky thread, and that isn't the issue.

I'm running 3.8 now and I'm not sure when the issue started, but I figure when I upgraded.

Any help is appreciated.
Reply With Quote
  #2  
Old 04-19-2010, 09:20 PM
Kuma's Avatar
Kuma Kuma is offline
PhotoPlog Support
 
Join Date: Apr 2010
Posts: 12
Gallery: 0
Comments: 0
Default

Can you replicate their issues at all?
Reply With Quote
  #3  
Old 04-20-2010, 05:28 PM
JoeZ JoeZ is offline
Green Plog
 
Join Date: Feb 2007
Posts: 9
Gallery: 0
Comments: 0
Default

Yes, when you click on the gallery, it requests you to re-login.
Reply With Quote
  #4  
Old 04-20-2010, 06:25 PM
Morgan's Avatar
Morgan Morgan is offline
Head Plog
Admin
 
Join Date: Dec 2005
Posts: 5,324
Gallery: 10
Comments: 25
Default

Was it working fine before? If so, then it seems something else changed? Perhaps a new add-on?
__________________
Please use the forums for support, feature requests, and similar such things. Support does not include custom code, custom template edits, or third-party modifications. PMs and emails to me should be for private information only, such as login information. If you PM or email me a support question, chances are good that I'll ignore it. Thanks.
While the work or play is on, it is a lot of fun if while you are doing one you don't constantly feel that you ought to be doing the other. -- Franklin Pierce Adams
Reply With Quote
  #5  
Old 04-20-2010, 11:50 PM
JoeZ JoeZ is offline
Green Plog
 
Join Date: Feb 2007
Posts: 9
Gallery: 0
Comments: 0
Default

Code:
Content visible to registered users only.
Yes, it was working before. I updated to the latest versions and noticed it having issues after that. I tried to reinstall the product but it still didn't work.

Is there an error log that I can access that might provide answers?
Reply With Quote
  #6  
Old 04-21-2010, 12:08 AM
Morgan's Avatar
Morgan Morgan is offline
Head Plog
Admin
 
Join Date: Dec 2005
Posts: 5,324
Gallery: 10
Comments: 25
Default

What version did you upgrade too? Your sever should have an error log. You might need to contact your host to find it.
__________________
Please use the forums for support, feature requests, and similar such things. Support does not include custom code, custom template edits, or third-party modifications. PMs and emails to me should be for private information only, such as login information. If you PM or email me a support question, chances are good that I'll ignore it. Thanks.
While the work or play is on, it is a lot of fun if while you are doing one you don't constantly feel that you ought to be doing the other. -- Franklin Pierce Adams
Reply With Quote
  #7  
Old 05-05-2010, 05:17 PM
JoeZ JoeZ is offline
Green Plog
 
Join Date: Feb 2007
Posts: 9
Gallery: 0
Comments: 0
Default

Running version 3.8.2

Nothing in error logs showing the issues. Still when you click to go to the gallery and you are logged in, it redirects you to a login page.

It is like photoplog is not getting the credintials from the forum. Please help.
Reply With Quote
  #8  
Old 05-05-2010, 07:10 PM
Morgan's Avatar
Morgan Morgan is offline
Head Plog
Admin
 
Join Date: Dec 2005
Posts: 5,324
Gallery: 10
Comments: 25
Default

All known login resolutions are already listed in that sticky thread here. Not sure what else to suggest. Maybe something here might help.
__________________
Please use the forums for support, feature requests, and similar such things. Support does not include custom code, custom template edits, or third-party modifications. PMs and emails to me should be for private information only, such as login information. If you PM or email me a support question, chances are good that I'll ignore it. Thanks.
While the work or play is on, it is a lot of fun if while you are doing one you don't constantly feel that you ought to be doing the other. -- Franklin Pierce Adams
Reply With Quote
  #9  
Old 05-05-2010, 08:02 PM
JoeZ JoeZ is offline
Green Plog
 
Join Date: Feb 2007
Posts: 9
Gallery: 0
Comments: 0
Default

Also, the menu for photoplog no longer shows up in the vbulletin admind left panel. What could be causing that? Is there any type of list of mods that are known to effect photoplog?
Reply With Quote
  #10  
Old 05-05-2010, 09:31 PM
Morgan's Avatar
Morgan Morgan is offline
Head Plog
Admin
 
Join Date: Dec 2005
Posts: 5,324
Gallery: 10
Comments: 25
Default

Nothing I know of that would make the PhotoPlog ACP side menu disappear. Maybe try disabling your other add-ons, and then re-enable them one by one and see if one of them is the problem.
__________________
Please use the forums for support, feature requests, and similar such things. Support does not include custom code, custom template edits, or third-party modifications. PMs and emails to me should be for private information only, such as login information. If you PM or email me a support question, chances are good that I'll ignore it. Thanks.
While the work or play is on, it is a lot of fun if while you are doing one you don't constantly feel that you ought to be doing the other. -- Franklin Pierce Adams
Reply With Quote
Reply

« Previous Thread | Next Thread »
Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
forum/photoplog/ not logged in?? but I am. pcremedy Troubleshooting & Problems 1 07-02-2008 01:45 AM
Logged Out The Bish Troubleshooting & Problems 5 05-11-2007 05:09 PM
Not logged in message anaintre Troubleshooting & Problems 4 02-02-2007 11:13 AM


All times are GMT. The time now is 03:41 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.5
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.